Info

litt å tenke på

Informasjon

Å dra på tur med mange du kanskje ikke kjenner er litt skummelt. Kanskje du gleder deg til å bli kjent med nye venner, eller kanskje du gruer deg til at ikke mamma og pappa er med deg. Uansett hva du lurer på, eller ikke lurer på, så er det en ting som er kjempe viktig. Å ha med det du trenger til turen!

3 raske tips:

raincoat-1.png

Klær etter vær og aktivitet

basketball.png

Bli med på det som skjer

time.png

Møt i tide hver dag

dette er viktig å ha med

pakkeliste for hver dag

Vi har satt sammen en liste med ting som vi tenker er viktig å ha med hver dag.
Men ikke kjøp noe nytt! Lån av venner, bruk den gamle jakka eller sekken.
På den måten sparer vi miljøet!

Hver dag har forskjellige behov! Kryss av og skriv ut hvis du ønsker.

Blir du med?

En uke
med morro!

Lyst til å bli med? Send inn ditt søknadsskjema så fort som mulig. Vi melder ifra om hvem som får plass mandag 22. juni -20. Dersom dere får en plass, er det obligatorisk oppmøte for foreldre med barnet som har fått plass den 26. juni.

Last ned listen

ofte stilte spørsmål

Ja! KFUK-KFUM er en kristen organisasjon. Men det betyr ikke at du må være kristen for å delta på våre aktiviteter. Vi tenker at det er viktig at du får være den du er, men at når du er med på våre aktiviteter så respekterer du våre verdier og syn.

Vi kommer aldri til å «påtvinge» deg/dere vårt livssyn, men vi legger heller ikke skjul på hva vi tror på. Har du spørsmål om tro så kan du komme til en av oss å spørre.
Du får et ærlig svar på hva vi tror på. Ikke alle ledere hos oss kaller seg for kristne.

I utgangspunktet ikke. Men dette er opp til deg!
Dersom du sender med barnet penger, er det flott om du ser på veiledningen for dag til dag med hva vi anbefaler som maksbeløp.

Det kan du! Vi har taushetsplikt, og det er ikke uvanlig at både barn og voksne snakker med oss om små og store utfordringer i hverdagen.
Ta kontakt og snakk med oss. Så kanskje vi kan hjelpe deg.

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.