Det er kanskje akkurat det spørsmålet du stiller deg selv nå. 
Kan jeg søke? Er mitt barn målgruppen for Ferieklubben? Hvorfor skal jeg søke? Burde jeg søke? Hvis jeg søker, får barnet mitt plass? Jeg bor ikke i Gjøvik, kan jeg søke da?

 ALLE KAN SØKE!

Det er ingen som sitter å ler, eller grubler på hvorfor akkurat du valgte å søke om plass i Ferieklubben i år. Barnet blir møtt av oss med respekt, glede og ønske om en flott uke. 
At vi spør etter din mening om hvorfor ditt barn bør få en plass, er fordi vi har få plasser. Og vi ønsker å gi en plass til den som trenger det. Men hvem trenger det?

Det kan være familien som må jobbe og ikke er sikker på hvordan de skal ordne barnevakt mens de er på jobb den første uken av ferien. Eller kanskje en alenemamma som trenger et pusterom i hverdagen. Kanskje rett og slett trenger barnet ditt en plass fordi det er det riktige. Eller kanskje du tenker at det hadde vært flott for din sønn å møte nye venner. Eller kanskje datteren din trenger et pusterom etter et langt skoleår. Det er mange grunner, og ingen grunn er feil. Kanskje dere har delt bosted med mor på Raufoss og far i Gjøvik.

Vi gleder oss til å ha med barnet ditt på tur! Så meld deg på og la barnet ditt få en uke med moro i løpet av sommerferien!

 Søker du ikke er du ikke med i vurderingen!

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse av nettsiden, gjennom å huske at du har logget inn. Dersom du fyller ut et kontaktskjema, bruker vi cookies for å huske informasjonen din til neste gang.